Bådkørekort

Tag bådkørekort til din speedbåd!

ER DET LOVPLIGTIGT AT TAGE BÅDKØREKORT?

Det er pålagt føreren af alle hel- eller halvplanede både at have et gyldigt bådkørekort. For at kunne tage et bådkørekort eller føre en speedbåd, skal du være fyldt 16 år. Dette er den eneste forudsætning.

BØDE VED SEJLADS UDEN BÅDKØREKORT

Hvis ikke du har taget det lovpligtige bådkørekort, risikerer du at få en bøde – og endnu værre risikerer du at sætte andres sikkerhed på spil. Bøden er typisk mellem 3.000 og 5.000 kr. – det fastsættes af det lokale politi.

VÆR TRYG PÅ VANDET MED ET BÅDKØREKORT

Watergames klæder dig på til at få det officielle bevis, der udstedes af Søfartsstyrelsen. Med andre ord vil vores kompetente instruktører i Watergames ruste dig til at føle dig tryg, når du er til søs efter endt eksamen.

KRÆVER DIN BÅD ET BÅDKØREKORT?

Du skal være opmærksom på, at selvom din båd er under 4 meter, kræver det et bådkørekort, hvis din båd samtidig er udstyret med en motor på over 25 HK. Beregningen ser således ud:

• Bådens længde (m) x bådens længde (m) + 3 x 1,36 = maks. antal HK

Hvis din motorbåds HK overstiger dette tal, er et bådekørekort påkrævet.

MIN BÅD ER LÆNGERE END 15 METER?

Hvis din båd er længere end 15 meter, er det lovpligtigt også at have en yachtskippereksamen.

HVOR KAN JEG TAGE MIT BÅDKØREKORT?

Hos Watergames tilbyder vi kurser i bådkørekort. Vi har faste hold i både København, Århus, Aalborg og Fredericia. Hvis du ønsker at tage dit kursus et andet sted i Danmark, kan dette også tilrettelægges efter aftale.

Kontakt
Watergames garanterer dig de bedste vilkår, når du skal tage bådkørekort. Kontakt Watergames allerede i dag og få nærmere information om vores næste speedbådsbevis.