Mindre plastik i havet

Watergames har valgt at støtte organisationen Projekt Clean Ocean, og derfor har vi taget nogle vigtige skridt i en mere miljøvenlig retning.

Verdenshavene forurenes med plastik, hvilket betyder, at vi både i Danmark og i resten af verden er nødt til at gøre tiltag, som kan nedbringe forureningen af plastik. Vi er alle nødt til at tænke os om og nøje overveje vores forbrug af plastik. Vi skal alle overveje, om vi kan ændre vores tilgang til og brug af plastik for at sikre os, at det ikke ender i verdenshavene, hvor det skader miljøet, dyr og mennesker.

Det er naturligvis de helt store syndere, som store virksomheder og produktioner, der kan gøre den største forskel med en adfærdsændring, men vi kan alle gøre noget for at bevæge os i en mere miljøvenlig retning. Det er vigtigt, at vi alle tager et ansvar over for miljøet – både en lille virksomhed som os, men også enkeltpersoner. Herunder finder du nogle gode råd til, hvad du som individ kan gøre for at minimere dit eget forbrug af plastik.

 

Gode råd til at reducere dit plastik forbrug

  • Tag din egen pose med ud at handle, så du slipper for at købe ny.
  • Brug karklude lavet af stof, istedet for de syntestiske som indeholder plast.
  • Køb fødevarer som er emballeret med henblik på bedre miljø.
  • Undgå brug af cremer og lignende som indeholder mikroplast.
  • Brug drikkedunke til vand, istedet for køb af nye vandflasker.
  • Køb to-go kaffe steder hvor de serverer i pap kopper, frem for plastik.
  • Undgå brug af sugerør til drinks når du er i byen.

 

Vi har valgt at fjerne mad fra alle vores kurser pr. 1/5-20.
Vi skal jo alle spise, hvad så?  Vi har på vores lokationer ikke adgang til opvaskemaskine eller køkken egnet til madlavning, så vores faciliteter byder os ikke en måde, hvor vi kan undgå et decideret overforbrug af plastik, i form at plastikbestik, kopper, tallerkner emballage etc.
Derfor har vi derfor valgt at fjerne dette fra vores kurser, og tilbyder nu kun Kaffe, The, Vand & Snacks. Dette serveres naturligvis i det bedste miljøvenlige alternativ.

Du skal derfor selv medbringe en madpakke når du skal på kursus hos os.
Til gengæld vil vi gøre alt for at have de bedste kurser, de bedste instruktører, det bedste undervisningsmateriale, og den mest ansvarlige miljøprofil.

Tak for forståelsen

Team Watergames