Online Duelighedsbevis

Online selvstudie i hele det Teoretiske pensum til Duelighedsprøven.

Duelighedsprøven er delt op i en Teoretisk og en Praktisk delprøve, med dette online Duelighedskursus får du hele den teoretiske del samlet i et moderne kursusmodul, hvor du kommer igennem hele pensum i en kombination af Lærerige videopræsentationer, små animationsfilm, tekst og billeder, og efter hver modul får du en lille test, så du kan se om stoffet er forstået.
Du kan gennemgå kurset igen og igen. Spole frem og tilbage i videoerne, downloade eksamens opgaver.

Du bliver klædt rigtig godt på!

Kurset indeholder hele pensum til prøvekravene fra Danish Yacht Union, som vi anbefaler, at du bestiller din prøve hos.
Vi kan naturligvis hjælpe med at bestille prøven også, hvis du ønsker dette.

Hvis du ikke har Speedbådscertifikat eller en bestået sejladsprøve i sejlbåd, skal dette gennemføres, før der udstedes et fuldt Duelighedsbevis. Du kan dog sagtens gennemføre kurset, inden du tager en praktisk prøve. Der er ingen krav til, hvor lang eller kort tid der skal gå mellem Teoriprøve & Praktisk prøve.

Materialer du skal bruge til dette kursus:
Kurslineal
Stikpasser
Blyant
Søkort102 (evt.Undervisningskort)

FAQ

ONLINE DUELIGHED
KUN KR. 799,-
SPAR KR: 400,-

Meget lærerigt kursus!

Tilmeld Nu

Tilmeld dig nu – og kom igang med dette populære kursus med det samme!
Bemærk: Kurset er ikke lærerstøttet


 

Få større sejlerglæde med et duelighedsbevis

Duelighedsbeviset kan både bruges som teoretisk overbygning til speedbådskørekort eller som selvstændigt kursus. Beviset gør det nemmere for dig at leje både i udlandet, og der er i dag flere havne, sejlklubber og forsikringsselskaber, der også kræver, at du har duelighedsbevis. Bemærk: du skal have både den teoretiske og den praktiske del, for at erhverve dig et fuldt Duelighedsbevis. Har du i forvejen speedbådsbeviset, gælder dette for den praktiske del.

Det er dog ikke alle, der tager duelighedsbevis udelukkende på grund af af disse praktiske fordele. På duelighedskurset får du nemlig en masse viden om navigation, søvejsregler, sikkerhed, havmiljøet og meget mere, som alt sammen bidrager til større sikkerhed, når du til er søs.

Duelighedsbeviset er for både sejl- og motorbåde, så alle til søs kan få større sejlerglæde af beviset.

Pris

1. del – ONLINE Teori: Watergames tilbyder den teoretiske del af duelighedsbeviset som online kursus for kun 1.199 kr.
Eller som hold kursus med en af vores dygtige instruktører til kun kr. 2.500,-

2. del – Praktisk: Den praktiske del af duelighedsbeviset afholdes over en enkelt dag og bookes som speedbådskursus eller på en weekend i Sejlbåd.

Bemærk: Hvis du allerede har taget speedbådskørekort, erstatter det den praktiske del.

Du skal til online kurset bruge følgende materialer: Kurslineal, Søkort102U, Stikpasser & Blyant.

Udstedelse af duelighedsbeviset

Beviset udstedes af en af de godkendte prøveudbydere, hvor vi rekvirerer censor fra. Bemærk: Der udstedes først et fysisk bevis, når du har bestået både den praktiske og teoretiske delprøve. Vær opmærksom på, at der bliver tillagt et prøvegebyr som du afregner direkte med censor.

Hvis du hellere vil deltage på et af vores fysiske holdkurser kan du se datoer for disse her: www.watergames.dk/tilmeld-kursus

Tilmeld dig duelighedskurset i dag

Når du tilmelder dig, får du straks adgang til et spændende og lærerigt online forløb, som er udviklet af vores dygtige Team af erfarne instruktører!