Duelighedstegn på en weekend

WATERGAMES TILBYDER KURSER I DUELIGHEDSTEGN PÅ KUN EN WEEKEND. VI GARANTERER, AT DU BESTÅR PRØVEN I DUELIGHED – ELLERS BETALER VI ET NYT KURSUS OG PRØVE.

Sejlads er Watergames’ absolutte force, idet vi har mange års erfaring i undervisning i sejlads. Du er derfor sikret en kyndig læring og en god oplevelse på vores kursus. Vores undervisningsmetoder er gennemprøvede, og de dygtige og uddannede instruktører garanterer, at du består duelighedsprøven. Det eneste vi kræver er, at du har gennemlæst vores kursusmateriale, inden kurset starter, hvilket udgør en forberedelsestid på ca. fire timer. Hvis du – meget imod vores forventning – ikke består, giver vi dig et nyt kursus og en ny prøve kvit og frit. Skulle du mod forventning ikke bestå, sørger vi for udgifterne til ekstra undervisning og en ny prøve. Vores mål er at give dig en god og lærerig oplevelse, hvad enten du skal tage duelighedstegn eller deltager i vores øvrige kurser. Vores undervisning finder altid sted i rare, moderne rammer, der er 100 % up to date og sikret.

Pris
Watergames tilbyder duelighedstegnet for kun kr. 2.500 for den teoretiske del og fra kr. 949,- for den praktiske del. Dertil kommer et prøvegebyr på kr. 500, der tilfalder Søfartsstyrelsen. Denne pris er per prøve og per kursus og/eller delkursus.

Varighed
Du skal kun afsætte en weekend til duelighedstegnets teoridel. Den praktiske del tager en dag ekstra (Speedbådskørekort).

Har du yderligere spørgsmål vedrørende Watergames’ undervisning, duelighedstegnet eller andet, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: +45 53 54 00 55 eller e-mail: kursus@watergames.dk. I vores kursuskalender kan du finde alle aktuelle kursusdatoer og tilmelde dig et kursus nær dig. Prisen for kurset kan betales helt frem til den første kursusdag.

DUELIGHEDSBEVIS

Kun 2.500,-

inklusive alle bøger samt materialer.
(Beståelsesgaranti!)

Tilmeld Nu

Tilmeld dig nu – betal første kursusdag!