Speedbådskørekort Aalborg

Vi tilbyder kursus til speedbådskørekort i maritime Aalborg.

Vi er landets største sejlerskole og har kurser i hele landet. Men vil du tage dit speedbådskørekort i Aalborg, så tilbyder vi her de bedste forhold i branchen. Vi har lokaler ved Springeren, Aalborgs maritime oplevelsescenter (se forholdene her: kursusstedet i Aalborg)

Bedre forhold fås ikke!

Vi krydrer hele kurset med toperfarne fagfolk og nye både/udstyr.

Hvis du booker dit kursus til speedbåd i dag, så er du klar til sommeren og nogle dejlige oplevelser på vandet.
Et speedbådskursus hos Watergames i Aalborg er altid med beståelsesgaranti og prisgaranti.
Så er du sikker på, altid at få den bedste pris.

Speedbådskørekort Aalborg

Har du som aalborgenser længe ønsket dig et speedbådskørekort? Men har du været i tvivl om, hvor du skulle tage det henne? Watergames er Danmarks største sejlerskole, og du kan bl.a. tage dit speedbådskørekort hos os i Aalborg. Vi tilrettelægger dagen, så du får mest mulig tid ude på havet, så du hurtigt bliver fortrolig med at navigere og styre en speedbåd. Vi har tilmed nogle super lækre lokaler til undervisningsbrug i Springeren, som er en del af Aalborgs Maritime Oplevelsescenter. Alle vores både er nye og af højeste kvalitet, og vi gør rigtig meget for at vores kursister får en god dag på havet.

Dette lærer du på en kursusdag hos Watergames

En typisk kursusdag hos Watergames tager 6-7 timer, og du behøver ikke engang at forberede dig hjemmefra, inden kurset starter. Det er Søfartsstyrelsen der afgør, hvad man som kursist skal lære, og derfor kommer du bl.a. til at lære en masse om vige- og søvejsreglerne, hvad de forskellige afmærkninger ude på havet betyder og meget andet. Du får desuden en grundig oplæring i generel sikkerhed til søs, så du ved, hvad du skal foretage dig, hvis der opstår en faretruende situation ude på havet.

Når du har bestået den teoretiske prøve, så er det tid til at komme ud på havet. Ude på havet lærer du bl.a., hvordan du håndtere en speedbåd i høj fart, hvordan du får speedbåden tilbage sikkert i havn og meget andet. Du skal også kunne bestå en såkaldt mand-over-bord-manøvre, hvor du skal kunne handle på forsvarlig vis.

Når du har bestået den teoretiske og den praktiske del af prøven, modtager du dit certifikat på, at du kan sejle speedbåde. Speedbådskørekortet giver dig også ret til at sejle ud på internationalt farvand, ligesom at det giver dig ret til at sejle speedbåde, som er op til 15 meter lange.

Hvorfor vælge Watergames?

Hos Watergames tilbyder vi bl.a. beståelsesgaranti. Dette betyder, at selvom at du skulle dumpe, så kan du gå op til en ny teori- og sejlerprøve; vel at mærke helt kvit og frit. Vi er derudover utrolig stolte over vores mange dygtige og erfarne instruktører, som nok skal sørge for at din dag, hos Watergames i Aalborg, bliver spændende og informativ.

Få dit speedbådskørekort på 4 timer

Hos Watergames tilbyder vi desuden aftenkurser, hvor du på bare 4 timer kan få dit speedbådscertifikat. Du skal dog selv læse op på teorien hjemmefra via vores fantastiske online kursusmodul. Ikke desto mindre foregår aftenkurset udelukkende på havet, og derfor skal du ikke igennem nogen fjollede simulatorer

Tilmeld dig i dag

Uanset om du er interesseret i vores aftenkursus eller i vores almindelige kursus, så kan du inde på vores kursuskalender se, hvornår vi næste gang kommer forbi Aalborg. Alt vores undervisningsmateriale bliver tilgængeligt, så snart du tilmelder dig.