Speedbådskørekort København

Vil du have speedbådskørekort i København?

Watergames er Danmarks største og bedste sejlerskole. Vi har hold hele tiden og vores materiel er i topklasse!

Vi har leveret flere tusind speedbådskørekort til tilfredse danskere fra København. Vi sætter en dyd i at være fuldt informerende og effektive på samme tid. Vores instruktører har mange års erfaring og vi ved hvad der kræves for at bestå første gang. Faktisk tror vi så meget på egne evner, at vi tilbyder beståelsesgaranti på kurset til speedbådskørekort.

Kontakt os idag eller book dig til et af vores mange hold i København. Vi tilbyder fuld forplejning og stiller alt materiale til rådighed.

Alle speedbådskurser i København koster kun 949 kr. Bestil idag så er du igang med det samme!

Speedbådskørekort København

Har du altid drømt om, at kunne sejle rundt i din helt egen speedbåd i de smukke danske farvande? Men har et manglende speedbådskørekort holdt dig tilbage? Hos Watergames kan vi imidlertid sørge for, at din drøm om at få et speedbådskørekort – og dermed måske også en kommende speedbåd – går i opfyldelse.

Som landsdækkende sejlerskole har du muligheden for at kunne tage dit speedbådskørekort som Københavner hos os. Vores sejlerskole er beliggende i Brøndby Havn – under 20 minutters kørsel fra København.

Hvad lærer du, når du tager et speedbådskørekort hos Watergames?

Når du tager et speedbådskørekort hos Watergames, så lærer du bl.a. om søfarts- og vigereglerne – men du lærer også om generel sikkerhed til søs. Indledningsvist skal du bestå vores teoriprøve, før du får lov til at komme ud på vandet til den praktiske prøve. Du har sågar mulighed for at kunne tage speedbådskørekortet på én aften, da vi tilbyder speedbådskørekort aftenkursus.

Under den praktiske prøve lærer du eksempelvis, hvordan du manøvrerer en speedbåd, hvordan du bruger et kompas til at navigere, samt hvordan du får speedbåden på sikker vis tilbage i havn. Derudover kommer du ud for en mand-over-bord-manøvre, hvor du skal kunne agere kløgtigt og kunne redde en person i en simuleret redningsaktion. Det tager ca. 6-7 timer at tage speedbådskørekortet hos os.

Når du har bestået dit speedbådskørekortet, er du berettiget til at kunne sejle speedbåde, der er op til 15 meter lange, ligesom speedbådskørekortet er gældende på internationalt farvand. Du har desuden ret til at kunne sejle med dansk flag uanset, hvor i verden du begiver dig hen.

Mange fordele ved at tage speedbådskørekort hos os

Der er rigtig mange gode fordele ved at tage speedbådskørekortet hos netop Watergames. Vi tilbyder bl.a. beståelsesgaranti. Dette betyder, at selvom du – mod forventning – skulle dumpe speedbådsprøven, så betaler vi for, at du kan komme op til en ny prøve. Du er dog selv ansvarlig for at læse op på alt det teoretiske.

Hos Watergames er vi desuden utroligt stolte over vores mange dygtige og erfarne instruktører, som nok skal ruste dig igennem dagen, så du får en fantastisk dag på vandet. Dagen er skræddersyet således, at der bruges mest muligt tid ude på havet, så du hurtigt bliver fortrolig med at styre en speedbåd.

Tilmeld dig i dag

I vores kursuskalender kan du tjekke, hvornår vi afholder vores næste kursus. Lige så snart du har tilmeldt dig, får du adgang til alt vores teoretiske materiale. Hvis du har nogle fysiske skavanker – som rygsmerter eller andre brud – så husk at notere det, når du tilmelder dig.