Speedbådskørekort Rungsted

Vil du have muligheden for at nyde en dejlig og forfriskende tur på vandet uden for Rungsted kyst?

Så skal du gøre som tusindevis af andre danskere og bestille tid til speedbådskørekort hos Water Games. Vores instruktører har mange års erfaring og vi ved hvad der kræves for at bestå første gang. Faktisk tror vi så meget på egne evner, at vi tilbyder beståelsesgaranti på kurset til speedbådskørekort.

Har du altid drømt om, at kunne sejle rundt i din helt egen speedbåd i de smukke danske farvande? Men har et manglende speedbådskørekort holdt dig tilbage? Hos Watergames kan vi imidlertid sørge for, at din drøm om at få et speedbådskørekort – og dermed måske også en kommende speedbåd – går i opfyldelse.

Det kræver hverken at man har en familie som altid har sejlet, eller mange timers erfaring med både for at tage speedbådskørekort. Hos os lærer du alt hvad du skal bruge, for at bestå speedbådskørekortprøven.

Hos os kombinerer vi både teoretisk viden med praktisk erfaring. Det vil sige at du kommer ud på det åbne hav, hvor du får lov til at prøve teorien i praksis – blandt andet manøvrering og vigeregler.

Alle speedbådskurser i Rungsted koster kun 949 kr. Bestil idag så er du igang med det samme!