Watergames E-Learning

Online kurser til selvstudie.

 

Nye kompecenter i dit eget tempo

 

Selvstudie – når og hvor det passer dig

Online eksamen

Selvstudie – helt som det passer dig

Hos Watergames kan du tilegne dig nye kompetencer på det tidspunkt og i det tempo, der passer dig. Vi tilbyder nemlig mange af vores kurser som online kurser til selvstudie.

Vores online kurser til selvstudie er pædagogisk opbygget med  video lektioner, hvor kursets forskellige emner gennemgås. Kurserne indeholder også online bøger / kompendier, videoer, quizzer, opgaver og tests.

Hvis kurset leder frem mod en eksamen, vil kurset indeholde eksempler på eksamensspørgsmål og en guide til hvordan du tilmelder dig eksamen. Eksamen vil være online – enten som en online test eller som en eksamen med censor via Teams, Zoom eller lignende.

Efter køb af et online  kursus får du tilsendt mail med loginoplysninger til til det digitale læringsrum med videolektioner, bøger / kompendier, tests og eksamen.

Se eksempel på videolektion (VHF/SRC kursus – Leksion 5)

 

Duelighedsbevis – Teori

 • Fuldt pensum til Duelighedsbevis – Teoretisk del
 • Helt simpelt og helt fleksibelt
 • Elektronisk version af bogen: Duelighedsbeviset
 • Online eksamen – video eksamen

Online kurset Duelighed Teori indholder 7 moduler, der hver indeholder en tekst-/læsedel og en eller flere videoleksioner. Til de centrale moduler om søvejsregler og navigation, indeholder kurset en lang række opgaver og test, der sikrer, at du har tilegnet sig stoffet.

Som forberedelse til eksamen har du adgang til et opgavehæfte og diverse skemaer, som du kan downloade og bruge som forberedelse til din forberedelse og til din eksamen.

Du kan altid vælge at tage Duelighedsbevis Teori som klasseundervisning i en weekend, ved at betale differencen mellem online kurset og holdkurset.

Læs mere om kurset Duelighedsbevis – Teori eller køb online kurset her.

Køb online kursus – Duelighed Teori – 1.195 DKK

Yachtskipper 3

 • Fuldt pensum til Yachtskipper 3
 • Helt simpelt og helt fleksibelt
 • Elektronisk version af bogen: Yachtskipper 3
 • Online eksamen – video eksamen

Yachtskipper 3 er et 100% teoretisk kursus, og er derfor meget velegnet som online kursus til selvstudie.

Online kurset Yachtskipper 3 indholder 7 moduler, der hver indeholder en tekst-/læsedel og en eller flere videoleksioner.

Som forberedelse til eksamen har du adgang til en lang række eksempler på eksamensopgaver samt diverse skemaer, som du kan downloade og bruge som forberedelse til din forberedelse til din eksamen.

Du kan altid vælge at tage Yachtskipper 3 som klasseundervisning på to weekender, ved at betale differencen mellem online kurset og holdkurset.

Læs mere om kurset Yachtskipper 3 eller køb online kurset her.

Køb online kursus – Yachtskipper 3 – 1.995 DKK

VHF/SRC bevis

 • Fuldt pensum til VHF/SRC prøve
 • Helt simpelt og helt fleksibelt
 • Videolektioner, online kompendie samt tests og quizzer
 • Online eksamen – online multiple choice

VHF/SRC kurser bringer dig sikkert frem mod SRC-prøven (Short Range Certificate), der giver dig lov til at bruge en maritim VHF-radio samt ret til at registrere din radio med kaldesignal mm.

VHF/SRC online kurset er opdelt i 8 moduler, der hver indeholder en elller flere videoleksioner samt en række testspørgsmål. Samlet indeholder kurset 2 timer og 26 minutters videolektioner.

Som forberedelse til eksamen har du adgang til en lang række prøveeksamener, der i form og indhold ligner den rigtige eksamen.

Du kan altid vælge at tage VHF/SRC kurset som klasseundervisning på en dag, ved at betale differencen mellem online kurset og holdkurset.

Læs mere om kurset VHF/SRC eller køb online kurset her.

Køb online kursus – VHF/SRC – 795 DKK

Kanalbevis – CENVI

 • Fuldt pensum til CENVI prøve for kanalbevis
 • Helt simpelt og helt fleksibelt
 • Online eksamen – online multiple choice

Du skal have et CENVI bevis for at sejle i de europæiske kanaler. Med dette online kursus, kommer du igennem hele pensum og blive klar til eskamen.

Kanalbecis – CENVI kurset er opdelt i 12 lektioner, hvor de forskellige dele af pensum gennemgås og afsluttes med en quiz.

Prøven er en online multiple choice prøve. Efter bestået prøve for du udstedt dig CENVI bevis.

Læs mere om kurset Kanalbevis – CENVI eller køb online kurset her.

Køb online kursus – Kanalbevis – CENVI – 599 DKK

Meteorologi for sejlere

 • Lær at forstå og forudsige vejret
 • Selvstudie – helt simpelt og helt fleksibelt
 • Kursusbevis efter bestået afsluttende prøve

Med onlinekurset Meteorologi for sejlere lærer som om alle de centrale begreber for at forstå det vejr, du sejler i. Du lærer de vigtige grundbegreber, at tolke en vejrmelding og at spotte en farlig koldfront eller tordenbyge. Kurset indeholder desuden en vigtig del om tidevand.

Kurset afsluttes med en “diplomeksamen” og udstedelse af kursusbevis.

Læs mere om kurset Meteorologi for sejlere eller køb online kurset her.

Køb online kursus – Meteorologi – 345 DKK

Søsikkerhed

 • Lær at forebygge og håndtere nødsituationer til søs
 • Selvstudie – helt simpelt og helt fleksibelt
 • Søsikkerhedsbevis efter bestået test

Med onlinekurset Søsikkerhed lærer du om sikkerhedsudstyr, forebyggelse og håndtering af nødsituationer samt om alarmering.

Kurset indeholder 7 moduler, der hver er opdelt i en række videoleksioner og tests. Kurset afsluttes med en “diplomeksamen” og udstedelse af søsikkerhedsbevis.

Læs mere om kurset Søsikkerhed eller køb online kurset her.

Køb online kursus – Søsikkerhed – 345 DKK

Privatkurser og undervisning i egen båd?

Ønsker du et privatkursus, en alternativ dag i egen båd eller noget helt andet? Watergames kan i samråd med dig skræddersy et kursus, som passer præcis til dit behov og i din kalender.

Kontakt os
Skriv til os

Ring til os