Kurser

Speedbådskørekort

Tag det hos os på 1 dag fra 949,-. + prøve. Inkl. pris- og beståelsesgaranti. Du skal blot tilmelde dig, så sørger vi for, at du får en FED dag på vandet og et speedbådskørekort for livet!
-Forberedelse nødvendigt.

Duelighedsbevis

Tag den teoretiske del på en weekend for 2.500,-. + prøve Inkl. beståelsesgaranti, materialer og forplejning. Vi hjælper dig sikkert gennem duelighedsprøven!

Yachtskipper

Intensive Yachtskipper-forløb med højt fagligt udbytte. Vores erfarne instruktører hjælper dig sikkert gennem Yachtskipper-eksamen!

Sejlads i sejlbåd

På blot 4 dage lærer vi dig alt det grundlæggende, i at føre sejlbåd. Så du er klar til at tage på vandet i egen båd. Kurset gælder for den praktiske del af Duelighedsbeviset og afsluttes med en prøve. Der undervises i små hold – Kurset koster kun 3.699,00 kr. + prøvegebyr

Søsikkerhedskursus

Et kursus der vil stille dig langt bedre, hvis uheldet er ude, og du kommer i havsnød. Kurset er desuden et krav hvis du skal til Yachtskipper eksamen. Tag det hos os på 1 dag for kun 595,00 kr.

Duelighedsbevis i motorpasning

Et meget lærerigt kursus for alle med motor. Kurset Duelighed i motorpasning tager 1 dag, med prøve den efterfølgende dag. Kurset koster 2500,00 kr. plus prøvegebyr.

Skræddersyede kursus

Ønsker du et privatkursus, en alternativ dag, i egen båd eller noget helt andet? Watergames kan i samråd med dig, skræddersy et kursus som passer præcis til dit behov og i din kalender. kontakt os på telefon eller mail, for at høre nærmere.

VHF- SRC kurser

Vi henviser vores elever der ønsker et radiobevis til Vhf Skolen De er efter vores mening de dygtigste på markedet. Læs mere og tilmeld dig her: www.vhfskolen.dk

Skipperkonsulenten

Er du en af de mange, som er glad for din båd, men er lidt nervøs for hvordan det skal gå, når du skal lægge fra kaj eller til kaj?