Kurser

Speedbådskørekort

Tag det hos os på 1 dag fra 949,-. + prøve. Inkl. pris- og beståelsesgaranti. Du skal blot tilmelde dig, så sørger vi for, at du får en FED dag på vandet og et speedbådskørekort for livet!
-Forberedelse nødvendigt.

Duelighedsbevis

Tag den teoretiske del på en weekend for 2.500,-. + prøve Inkl. beståelsesgaranti, materialer og forplejning. Vi hjælper dig sikkert gennem duelighedsprøven!

Yachtskipper

Intensive Yachtskipper-forløb med højt fagligt udbytte. Vores erfarne instruktører hjælper dig sikkert gennem Yachtskipper-eksamen!

Sejlads i sejlbåd

På blot 4 dage lærer vi dig alt det grundlæggende, i at føre sejlbåd. Så du er klar til at tage på vandet i egen båd. Kurset gælder for den praktiske del af Duelighedsbeviset og afsluttes med en prøve. Der undervises i små hold – Kurset koster kun 3.699,00 kr. + prøvegebyr

Søsikkerhedskursus

Et kursus der vil stille dig langt bedre, hvis uheldet er ude, og du kommer i havsnød. Kurset er desuden et krav hvis du skal til Yachtskipper eksamen. Tag det hos os på 1 dag for kun 595,00 kr.

Duelighedsbevis i motorpasning

Et meget lærerigt kursus for alle med motor. Kurset Duelighed i motorpasning tager 1 dag, med prøve den efterfølgende dag. Kurset koster 2500,00 kr. plus prøvegebyr.

Skræddersyede kursus

Ønsker du et privatkursus, en alternativ dag, i egen båd eller noget helt andet? Watergames kan i samråd med dig, skræddersy et kursus som passer præcis til dit behov og i din kalender. kontakt os på telefon eller mail, for at høre nærmere.

VHF- SRC kurser

Vi henviser vores elever der ønsker et radiobevis til Vhf Skolen De er efter vores mening de dygtigste på markedet. Læs mere og tilmeld dig her: www.vhfskolen.dk