Vilkår og betingelser

Watergames handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Watergames ApS
Kollevej 7
2830 Virum

+45 5354 0055
kursus@watergames.dk

CVR: 3650 5095

Priser

Alle priser er i danske kroner inklusive moms men eksklusive eventuelle prøvegebyr. Prøvegebyret fremgår som udgangspunkt af beskrivelsen af kurset.

Priser er aktuelle priser, der kan ændres uden varsel.

Watergames tager forbehold for eventuelle fejl i de angivne priser.

Køb af kurser

Køb af og tilmelding til kurser foretages via online køb fra Watergames hjemmeside eller via særlige aftale og betaling af faktura sendt fra Watergames.

Betaling via hjemmeside og betaling af faktura anses som bindende tilmelding til kurset. Alle kurser skal betales før første kursusdag.

Aftale om og levering af ydelser

Levering af konsulentydelser og andre ydelser aftales mellem kunden og Watergames. Ydelser levers som fastprisydelser eller efter medgået tid efter aftale og faktureres til kunden efter levering af ydelsen. Betalingsbetingelserne er 14 dage efter fakturadato.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på alle fysiske produkter købs via vores hjemmeside, hvis de returneres i ubrugt stand, der tillader at de kan sælges til anden side. Ved returnering kontaktes Watergames og varen sendes retur til virksomhedens adresse for kundens regning.

Køb af kurser og digitale produkter er ikke ikke omfattet af fortrydelsesretten.

For kurser gælder, at kunden har mulighed for at tilkøbe en afbestillingsforsikring – se nedenfor. Hvis der ikke er tilkøbt afbestillingsforsikring, kan et købt kursus ikke fortrydes, aflyses eller flyttes.

Afbestillingsforsikring

Ved køb af kurser tilbydes kunden at tilkøbe en afbestillingsforsikring. Hvis der er købt afbestillingsforsikring sammen med et kursus, kan kurset afbestilles eller flyttes til en anden dato indtil 24 timer inden kursusstart. Ved afbestilling tilbagebetales det fulde kursusgebyr.

Aflytning eller flytning af kursus

Watergames forbeholder sig retten til at aflyse et kursus eller flytte et kursus til en anden dato eller lokation. I dette tilfælde kan køber vælge at gennemføre kurset på en nye dato eller lokation eller få tilbagebetalt det fulde deltagergebyr.

Erstatning

Deltagelse på Watergames kurser sker på eget ansvar og Watergames påtager sig intet personansvar.

Hvor Watergames leverer konsulentydelser er Watergames konsulenter dækkes af almindelig erhvervsansvarsforsikring. Ansvaret dækker ikke indirekte tab. Hvor Watergames leverer konsulentydelser ved brug af kundens egen båd, sker det altid under kundens ansvar som ansvarlig skipper og føre af skibet. Watergames er ikke ansvarlig for eventuelle skader på båd og besætning, under levering af konsulentydelser i kundens egen båd, og har ikke forsikring, der dækker sejlads og undervisning i kundens egen båd.

Rettigheder

Alle rettigheder til kurser og kursusmaterialer tilfalder Watergames.

Ethvert kursus herunder digitale kurser er personlige og må ikke sælges, gives væk, kopieres eller på anden måde deles med andre en den betalende kunde.

Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb.

Klagemuligheder – oversigt og links:
Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: kursus@watergames.dk

 

 

 

 

Skriv til os

Ring til os