Speedbådscertifikat Århus

Få Speedbådskørekort i Århus.

Selvom vi er Danmarks største sejlerskole så vægter vi stadig de gamle dyder om en tæt dialog med vores kursister. Tillid er en mærkesag for os så derfor har vi kun erfarent og smilende personale ansat.

Vi har altid nyt udstyr og vi sejler i tidens bedste motorbåde.

Hvert år får flere hundrede mennesker i og nær Århus, speedbådscertifikat ved Watergames. Vi tilbyder beståelsegaranti & Prisgaranti og det sikrer dig, som kursist, en vis tryghed frem mod speedbådsprøven.

Booker du dit speedbådskursus online på vores hjemmeside, så får du direkte adgang til et nyt og innovativt kursusmodul.
Vores kurser til speedbådscertifikat koster fra 949 kr. og det er endda inkl alt materiale. -Husk dog 500,- til censor.

Speedbådskørekort Århus

Er du bosiddende i Århus? Og synes du, det kunne være fantastisk med et speedbådskørekort, så du rigtig kan nyde havet omkring Århus? Hos Watergames kan du tage et speedbådskørekort på bare 6-7 timer. Dagen er tilrettelagt således, at det meste af tiden foregår på havet i en af vores undervisningsbåde, så du får mest mulig tid ude på havet.

Dette lærer du, når du tager speedbådskørekort hos Watergames
Når du tager speedbådskørekort hos os, så lærer du bl.a. om søvejsreglerne, de forskellige afmærkninger ved danske farvande, vigereglerne mv. Du får desuden en grundig viden inden for generel sikkerhed til søs, så du ved, hvordan du skal gebærde dig rent sikkerhedsmæssigt, hvis der opstår en faretruende situation ude på havet.

Når du har bestået teoriprøven, så går den praktiske del i gang – og her kommer du selvfølgelig ud på vandet. I denne del lærer du eksempelvis, hvordan du styrer en speedbåd i høj fart, hvordan kompasset skal bruges til sejlads, hvordan man får båden sikker i havn og meget andet. Som en lille ekstra ting bliver du udsat for en simuleret mand-over-bord-manøvre, hvor du skal kunne reagere på den mest hensigtsmæssige måde. Det er Søfartsstyrelsen, der fastlægger rammerne ved prøven.

Når du også har bestået den praktiske del, får du dit certifikat, og du er dermed indehaver af et speedbådskørekort. Speedbådskørekortet giver dig rettigheder til at styre speedbåde, som er op til 15 meter lange, ligesom de giver ret til at sejle rundt i internationalt farvand.

Hvorfor Watergames?

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge netop Watergames, når du skal have taget speedbådskørekort i Århus eller omegn. Udover at være Danmarks største sejlerskole tilbyder vi bl.a. beståelsesgaranti hvilket betyder, at selvom du skulle dumpe dit speedbådscertifikat, så betaler vi for, at du så hurtigt som muligt kan komme op til en ny prøve. Du er dog selv ansvarlig for selv at læse op på alt det teoretiske.

Derudover er vi yderst stolte over at have landets dygtigste instruktører tilknyttet, som alle har rigtig mange års erfaring i teoretisk og praktisk undervisning. Sikkerheden for vores kursister er ligeledes altid førsteprioritet hos os, så du er garanteret en god og sikker oplevelse ude på havet. Vi sørger selvfølgelig for mad og drikke hele dagen.

Tilmeld dig i dag

Du kan holde dig opdateret med, hvornår vi afholder næste kursusdag inde på vores kursuskalender. Vi afholder både kursusdage i hverdagene og i weekenderne i Århus. Lige så snart du har tilmeldt dig et kursus, får du adgang til vores undervisningsmateriale, så du allerede dér kan begynde at læse op. Hvis du på nogen måde lider af en form for ryglidelse, så husk at notere det, når du tilmelder dig kurset.