DUELIGHEDSBEVIS & MIKKEL BEHA

Foredrag med Mikkel Beha & Duelighedskursus.
Er du ligesom os helt vild med den danske sejlerfamilie Beha. Så bør du læse videre her.

Watergames har inviteret Mikkel Beha til at afrunde vores Duelighedskursus d. 1-3 november. Mikkel holder foredrag om familiens mange sejltogter rundt om i verden.
Foredraget vil finde sted efter endt prøve d. 3 november.

Der vil efter foredraget naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål til Mikkel.

Foredraget er helt unikt kun for deltagerne på dette kursus.
(Der kan derfor ikke købes billet i løssalg.)

På kurset får du dermed ikke alene et fremragende kursus, hvor du lærer hele pensum, af den teoretiske del af Duelighedsbeviset.
Men får også dette unikke foredrag, af Danmarks absolut største navn indenfor sejlads.
Kurset kan bestilles her

Prisen for kurset er kr. 2500,- (+500,- til prøven)
TILMELD DIG HER

 

MIKKEL OG DEN STORE VERDEN

En hver rejse starter med en drøm. På et tidspunkt vågner man af drømmen, og så er det på med arbejdstøjet, inden eventyret kan blive til virkelighed. I foredraget ”Mikkel og den store verden”, fortæller Mikkel om familiens rejser og de mange valg og prioriteringer, der ligger forud for hver eneste af dem.

Siden MIKKEL kunne tage sine første skridt, har mange af de skridt være på jordens fjerneste egne, og køjesækken er blevet fyldt med erfaringer, betragtninger og historier fra en klode, vi alle skal passe bedre på.

Når Mikkel går på scenen er det ikke bare med postkortsskønne billeder og glade sømands-anekdoter, men også med en personlig og nærværende fortælling om uretfærdighed, gæstfrihed, nysgerrighed og egen tvivl om at være dygtig nok til at slå til som far, Kaptain og fortæller.

Den røde tråd i en foredragsaften med Mikkel – og i hans eget liv – er FRIHED. Friheden kommer ikke af sig selv, den skal der kæmpes for. Mikkel fortæller om, hvordan han og familien har gjort op med autoriteter, på papiret taget mange ufornuftige beslutninger og er gået i mod strømmen, for at holde fast i friheden.

Citat Mikkel: ”Friheden har ingen omkostninger, men er for mig at se ren og klog investering i det gode liv.”

I foredraget løfter Mikkel også sløret for familiens nye planer, og fortæller om drømmen om at sejle i den hvide nordlige verden i familiens nye skib Wallenberg.

Med en aften med Mikkel er der garanti for nærvær, grin og eventyr – og lidt at spekulere videre over, når man går hjem.

Bemærk:
Dette kursus ikke foregår på Maskinmester skolen i Lyngby.
Vi vil på dette kursus servere kaffe, The, vand & snacks.
Du skal selv medbringe mad.