Watergames udgiver ‘Yachtskipper af 3. grad’

Watergames har det sidste år arbejdet på at skræddersy en Yachtskipper 3 bog, som i overenstemmelse med Danish Yacht Unions krav, vil gøre uddannelsen mere enkel at gennemføre.

At tage et Yachtskipperbevis, er på mange måder mere krævende end f.eks at tage et duelighedsbevis. Og netop derfor er denne bog en fantastisk idé, at have ved hånden, da alt informationen er samlet og skåret helt ind til benet.

Det er der kommet en helt igennem fantastisk bog ud af!

Pensum i denne bog er let forståeligt, med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler, kan virke uoverskuelige.
Selv for sejleren, der ikke skal til eksamen, kan denne bog fungere som et bredt opslagsværk, da den er blandingen af de relevante søvejsregler, søret, sikkerhed, navigation og meteorologi med mere, som er utroligt nyttigt at have med sig.

Forfatteren af bogen er Robert Larsen, som i mange år har undervist yachtskipper elever hos Watergames, og efterfølgende været censor for Dansk Yacht Union. Som bogen også bære præg af, har han en kæmpe viden om pensum, og ikke mindst i videreformidlingen af den.
For at gøre et stort pensum let forståelig, har Watergames teamet op med Dea Warming, som udover at være grafisk designer også selv underviser i yachtskipper og praktisk sejlads. Bogen er lækker, kapitlerne tydeligt opdelt, og gennemført i en enkelt stil, hvis indhold er let at afkode.

Der er ingen tvivl om, at der er arbejdet intenst på at levere solidt undervisningsmateriale, og at Watergames gennem sine mange år som kursuscenter, er blevet rigtig dygtige til at formidle indhold under deres kurser.

Hvorfor starte med en Yachtskipper 3 bog? 

Da der ikke findes et samlet kompendium til Yachtskipper 3 uddannelsen, har mange af Watergames elever efterspurgt én samlet bog.

Det ønske er nu opfyldt, istedet for de spredte kapitler i fem forskellige bøger der ellers udgjorde pensum.

Lærebogen har allerede nu høstet stor anerkendelse.

Derfor planlægger Watergames med tiden, at udgive flere bøger, tilsvarende alle kurser som udbydes. Altså til, Speedbådskørekort, Praktisk sejlads, Duelighed og måske en dag til Motorpasning og Yachtskipper 1.

Hvor kan bogen købes? 

‘Yachtskipper af 3. grad’, kan købes på Watergames.dk/produkter.

Hvem er Watergames? 

Watergames tilbyder bla. Yachtskipper 3 kurser på 2 weekender, men udbyder også en del andre kurser indenfor fritidssejleruddannelserne.

Watergames har specialiseret sig i intensive kursusforløb, som er egnet til den travle person, som ikke har en hel vinter til, at sidde på skolebænken.